Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

miercuri, 2 mai 2012

MINERALIA IAŞI - 18,19,20 mai. Eveniment inclus în "Noaptea Muzeelor 2012".


       Expoziţia naţională de minerale, cristale şi bijuterii din pietre semipreţioase va "poposi" din nou la Iaşi, la Muzeul de Istorie Naturală, Bd. Independenţei nr.16.
       Deoarece sâmbătă, 19 mai, muzeele din Europa participă la acţiunea Noaptea Muzeelor, expoziţia va avea un program special: vineri şi duminică orele 10,00-18,00, iar sâmbătă orele 10,00-22,00 (ultima intrare orele 21,00).
       O incursiune prin minunata lume a mineralelor şi cristalelor: în starea lor naturală, eşatioane din întreaga lume (citrin, apophylit, stilbit, fluorină, prehnit, turmalină, lapis, malchit, spinel, granat, etc) sau din Romania (calcit, cuarţ, ametist, galenă, pirită, stibină, etc), alături de bijuterii din pietre semipreţioase de o diversitate uluitoare (apatit, calcedonie, rodocrozit, acvamarin, serpentinit, zoisit, jasp, etc).
         Expoziţie de prestigiu, sub egida profesionalismului şi autenticităţii.


2 comentarii:

  1. La Galati nu mai apare nimic? ... daca afli sa ne informezi. In Iasi au fost de nenumarate ori, si nu numai in Iasi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vineri,4 mai incepe la Galati "Feeria Cristalelor",din pacate am aflat destul de tarziu.Organizatorul Mineralia imi trimite datele expozitiilor pe mail,dar sunt si alte expozitii de la care nu am date.

      Ștergere