Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

joi, 24 mai 2012

Expoziţia MINERALIA BRAŞOV 8 – 10 iunie 2012


        Expoziţia MINERALIA BRAŞOV
        8 – 10 iunie 2012
       CASA SFATULUI (Muzeul Judeţean de Istorie Braşov),sala etaj, vineri-duminică orele 9,00-18,30.
      Expoziţia de la Braşov propune cea mai diversificată gamă de minerale, cristale şi bijuterii din pietre preţioase, "concentrate" într-un eveniment expoziţional pe perioada a 3 zile.
     Aveţi posibilitatea de a alege din sute de minerale şi cristale autentice propuse de expozanţi (geologi sau mineralogi amatori), însoţite de informaţiile necesare, aduse din toate colţurile lumii. Piese de colecţie din specii minerale frecvente - cuarţ, ametist, jasp, calcit, agat, calcedonie, fluorină, pirită, jad - sau rare: rodocrozit, malachit, lapis lazuli, turmalină, opal, etc.
       Bijuteriile sunt confecţionate exclusiv din pietre de podoabă, pietre preţioase, coral, sidef sau perle. Toate tipurile de bijuterii, de la simple pandante, inele sau brăţări monominerale pînă la cele elaborate şi elegante, din pietre strălucitoare de calitate gemă sau combinaţii inedite  - acvamarin, beril, turmalină, citrin, granat, turcoaz, topaz, zoisit, sugilit, smarald, rubin, etc.

            VĂ INVITĂM SĂ VĂ DELECTAŢI CU STRĂLUCIRILE LUMII MINERALE.


4 comentarii:

  1. Multumesc de informatie, de abia asteptam :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul trecut au bagat bilet de intrare, de parca mergeai sa vizitezi Casa Sfatului! La Bucuresti, in bilet este inclusa si vizitarea Muzeului de Geologie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost doar la Mineralia Iasi si Piatra Neamt si mereu am platit bilet la intrare.

      Ștergere
  3. Eu am fost anul asta la cateva expozitii cu vanzare, inclusiv la ultima, de la Muzeul de Geologie Bucuresti si toate au fost cu bilet de intrare si niciodata nu a fost inclusa vizitarea muzeului.

    RăspundețiȘtergere