Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

joi, 21 aprilie 2011

Feeria cristalelor – Galati, 6-8 mai 2011

       FEERIA CRISTALELOR – GALAŢI, 6-8 mai 2011. O expoziţie importantă cu numeroşi participanţi în holul mare din COMPLEXUL MUZEAL DE ŞTIINŢELE NATURII Galaţi.

Sursa: www.Mineralia.ro

12 comentarii:

  1. Mai Florine , tie in cat timp ti-a sosit cuartul cumparat de la Ciupi2006 ? Am crezut ca-i firma serioasa ..da uite ca dupa 1 luna nici azi nu a venit prima licitatie castigata . Am dat adresa corecta...am facut 13-14 la cutia postala ...iar azi cand am intrat in cont..surpriza : "Acest utilizator ti-a suspendat dreptul de a participa la licitatiile si forumurile sale" Ce sa mai cred ? :( Se poate verifica in registrele de la Posta daca la o adresa soseste un colet ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi Ciupi este un om foarte serios,de nota 10.De obicei,cel mult intr-o saptamana trimite coletele,dar nu stiu ce sa zic...intreaba-l pe el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hearless Inc...ti-am trimis um reply la mail-ul tau!Daca sunt neclaritati numarul meu de mobil apare pe site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine , azi am citit raspunsul . A fost si o greseala din partea mea . Ma bucur ca se poate rezolva . Also banuiesc ca am ceva multumiri de dat si tie Florin

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Florin!Se pot cumpara cristale de la expozitia din Galati stii cumva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut! Se pot achizitiona cristale,esantioane de colectie,flori de mina si diverse podoabe din pietre semipretioase si pretioase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Florin pentru anunt!
    In sfarsit, apar expozitii si in regiunile din sud-estul tarii. Sper sa vina cat mai multi expozanti cu esantioane frumoase si pentru toate buzunarele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba colectia de minerale a lui Vasile Danaila Pazvante prezenta in holul central al Complexului din Galati. Exponatele de vanzare au fost diverse, unele chiar accesibile ca pret. Pentru un amator a fost o expozitie deosebita.Multumesc Florin! Datorita tie am aflat de aceasta si am facut drumul Buzau- Galati special pentru a vizita expozitia de minerale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din cate am auzit nu au lasat pe nimeni sa fotografieze...nu inteleg de ce.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuia platita o taxa de 15 lei.Am reusit sa filmam ceva de la etaj si am facut cateva poze cu telefonul, dar nu sunt foarte clare. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da,mare pacat...isi faceau reclama.Eu am fost la Iasi am facut poze destule cu acordul expozantilor.La fel prieteni din toata tara.E normal ca unii expozantii sa refuze pozele,dar in general nu sunt probleme.Cineva mi-a povestit ca a reusit sa faca cateva poze la Galati,dar a trebuit sa le stearga in fata unui reprezentant al muzeului...mi se pare aberant.

    RăspundețiȘtergere