Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

duminică, 24 iulie 2011

"Vara Cristalelor"-Bucuresti 28 iulie

       În data de 28 iulie începe la Bucureşti, la Muzeul Naţional de Geologie, şos. Kiseleff, lîngă Piaţa Unirii, expoziţia ”Vara cristalelor”.
       Este cel mai important eveniment mineralogic al verii, cu o participare foarte largă …. poate chiar prea largă. Serios vorbind, în curtea interioară a Muzeului veţi avea ocazia să vedeţi cea mai completă ofertă de minerale, fosile şi bijuterii din pietre din această perioadă. Expoziţie majoră, de mare amploare, cu foarte multe noutăţi.
       Nu rataţi !!!

Sursa www.Mineralia.com

2 comentarii:

  1. Targul de la Muzeul de Geologie este mai mult un fiasco! Am fost, in general ma duc din lipsa de ceva mai bun. Din pacate si la capitolul expozitii de acest gen Romania sta foarte prost. La vara cristalelor au venit in jur de 20 de expozanti, din care majoritatea doar cu bijuterii de prost gust si pietricele slefuite. Sunt totusi si cativa expozanti mai seriosi, de la care poti obtine esantioane interesante. Personal mi-am cumparat catvea stibine, deci a fost cu folos. As vrea sa vad mai mult. Comparativ, targul de minerale de la Munchen reuneste peste 1.200 de expozanti din toata lumea. Anul acesta este intre 28-30 octombrie. Mai multe detalii pe www.mineralientage.de
    O sa imi lansez cat de curand propriul blog pe domeniu, poate vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum a scris si d-nul Florin oferta a fost mult mai completa fata de restul targurilor din timpul anului. Sigur merita o vizita la muzeu pentru cei care au posibilitatea, mai ales ca unii expozanti micsorasera preturile la unele exponate datorita concurentei.

    RăspundețiȘtergere