Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

luni, 14 martie 2011

Targuri Mineralia: Tg.Mures,Oradea,Brasov

       18-20 martie, “Mineralia TG. MUREŞ”, Muzeul de Etnografie, piaţa Trandafirilor, de la 9,00 la 19,00. În locaţia din centrul oraşului vă aşteaptă cea mai completă expoziţie de pietre din calendarul expoziţional tîrgumureşan.

       1-3 aprilie, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR din ORADEA. Cea mai mare expoziţie Mineralia din vestul ţarii va reuni peste 30 de expozanţi din Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Tg. Mureş, Tulcea, Bucureşti. Un regal mineralogic, un eveniment de amploare într-o locaţie generoasă: holul mare de intrare de la parterul Casei de Cultură. Pregătiţi-vă să admiraţi şi să cumpăraţi cele mai spectaculoase cristale, cele mai estetice eşantioane minerale, bijuterii din pietre – de la inele, broşe, cercei sau brăţări pînă la coliere sofisticate - toate din pietre semipreţioase. Agate de Brazilia, LapisLazuli de Afganistan, Opal de Australia, Turmalină de Madagascar, Rodocrozit de Romania, Ametist, Cuarţ, Turcoaz, Safir, Smarald, şi multe altele.
Zilnic orele10,00-19,00, intrarea liberă.

       7-10 aprilie: MINERALIA BRAŞOV, Casa Sfatului, orele 10,00-19,00.

 Sursa:www.mineralia.ro

2 comentarii:

  1. Florin,mare atentie!
    Marea majoritate a agatelor de Brazilia si Mexic ajunse pe la noi (acele felii subtiri) sint vopsite artificial.Cind vezi o piatra (felie) excesiv de colorata pe toata suprafata ei,aceea este vopsita.Tu stii ca pietrele naturale extrem de rar au aceiasi culoare pe intreaga lor suprafata.Atentioneaza-i si pe ceilalti coblogatori a-i tai.
    Mult bine,
    Alexandru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru informare,Alexandru,o sa anunt.

    RăspundețiȘtergere