Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Revista "Comorile Pamantului" nr.anterioare

       Salutare!
       Veste buna pentru cei care au pierdut numere din colectia "Comorile Pamantului":azi,sambata 30 octombrie s-au distribuit la chioscurile de ziare numere anterioare.La toate am vazut expuse reviste,ceea ce in mod normal nu se intampla fiindca se vand foarte repede.Am vazut numerele 2,3,4,5 si 6.Mergeti si cautati acum la chioscuri numerele pierdute.
       Mult succes!

6 comentarii:

  1. Multumesc pentru informatie, Florin. Imediat ce am citit mesajul postat de tine (adica acum jumatate de ora) am iesit sa vad daca este la fel si in iasi, si intr-adevar, am gasit un chiosc (printre putinele deschise duminica) unde aveau cateva numere din urma (2 si 3 din ce am vazut eu, si probabil si 5, numarul 4 cica nu-l primise 'inca')

    Personal, imi doream sa achizitionez din nou nr 2 avand in vedere ca tigrul meu avea reflexe pe grosime si nu pe suprafetele mai plate, si daca tot e cutia gratuit cu acest numar, practic nu pierd nimic (urmatoarele cutii vor costa 10 ron din cate am inteles).

    Acum am un tigru frumos :D vanzatorul mi-a aratat toate cele 3 exemplare care le avea, chiar daca nici nu i-am cerut acest lucru! de-acuma stiu de unde sa imi cumpar noile numere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara.Mi-ai putea spune daca s-ar mai putea gasi si luni?Astept un raspuns,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca da,erau destule la chioscuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. comorilepamantului@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau mai multe reviste am pierdut nr.6punct.

    RăspundețiȘtergere
  6. In Bacau nr.6 se gaseste la toate chioscurile.Nu stiu d eunde esti dar mai cauta,sigur se gaseste.Daca nu mai asteapta ca se mai aduc din urma,sau suna la editura si comanda direct.

    RăspundețiȘtergere