Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

sâmbătă, 31 decembrie 2011

La Multi Ani 2012!

   
       Dragi prieteni,acum cand mai sunt cateva ore din anul 2011, privind in urma realizez ca am avut un an foarte bun din punct de vedere al pietrelor.In anul acesta am reusit sa imi completez colectia cu multe piese frumoase si interesante si mai ales am avut ocazia de a cunoaste oameni pasionati de pietre..Nu as fi reusit asta fara ajutorul unor oameni deosebiti,carora o sa le multumesc de cate ori am ocazia.Nu o sa le dau numele aici,nu am acordul tuturor.Din pacate,unul dintre ei nu mai este printre noi...Adi,Dumnezeu sa il ierte.
       Multumiri tuturor colaboratorilor si cititorilor acestui blog.Am cunoscut oameni deosebiti,adevarati profesionisti in domeniu de la care am avut si mai am multe de invatat.Poate ca unii dintre voi ati invatat cate ceva de la mine sau ati prins drag de pietre.Asta m-ar bucura nespus de mult.Sper ca in anul ce urmeaza o merg mai des pe teren si poate voi ajunge intr-o mina sa scot minerale cu mana mea.Undeva pe acolo,un cristal asteapta de vreo 10 milioane de ani sa fie scos la lumina...
   
       Pentru anul 2012,va doresc tuturor multa Sanatate,Fericire,Iubire si Noroc la pietre frumoase!!!
       Nu uitati,o piatra este frumoasa si deosebita daca inseamna ceva pentru voi.
       LA Multi Ani si sa ne auzim cu bine!!!

7 comentarii:

  1. La multi ani! Tot ce ti-ai pus in minte sa se indeplineasca si sa ai parte de multe iesiri pe teren si de descoperiri anul care vine. Sa auzim numai de bine.
    Mihail tm

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!,anul 2012 sa fie mai bun, mai imbelsugat, sa fie pace si armonie in lume si in primul rand sa fim cu totii sanatosi.Florin iti doresc tot binele din lume,colectia ta sa fie din ce in ce mai bogata,sa continui cu acest blog minunat,si eu recunosc ca am invatat foarte multe lucruri frumoase de la tine.Multumesc.

    Bafata la pietre si in 2012 pt. toti colectionarii si iubitorii de cristale.


    Anca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ms.Vica,cand o sa fie revelionul la voi eu sa dorm dus :))La Multi Ani si voua!

    RăspundețiȘtergere
  4. An nou fericit!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi aaaaaaaaaani!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere