Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

joi, 23 decembrie 2010

Craciun Fericit!!!


       E iarna din nou si spiritul Sarbatorilor ne invaluie iar fiinta. Parca mai mult ca in oricare alta perioada a anului, ne amintim cu mai mult drag de copilarie si-l asteptam cu atata nerabdare pe Mos Craciun, chiar daca nu mai vine ca altadata, incarcat cu jucarii.... De Craciun, vrem sa avem aproape toti prietenii si intreaga familie. Este un prilej de a restabili legaturi cu fosti colegi de scoala sau cu prietenii pe care i-am cam uitat. Nu uitati ca este luna cadourilor! Nu asteptati doar sa primiti daruri... Face-ti o bucurie si daruiti un cadou cuiva drag sau unei persoane sarace... Fiti sigur sa gestul vostru nu va ramane nerasplatit... cine stie, poate inzecit.    
       Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze.
       Totusi...Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor. ..
       Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!

       CRACIUN FERICIT!

6 comentarii:

  1. Craciun Fericit!Si toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sărbători Fericite şi ţie, Florin, şi tuturor, alături de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori Fericite si multa bucurie tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. cosmin: Multumesc si sarbatori fericite si toate cele bune familiei si prietenilor tai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sărbători Fericite şi din partea mea :)

    RăspundețiȘtergere