Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

vineri, 8 noiembrie 2013

Mineralia Piatra Neamt

MINERALIA PIATRA-NEAMŢ, 7-10 NOIEMBRIE, în holul mare de la Muzeul de Istorie din centrul oraşului.
Vă invităm la un eveniment expoziţional strălucitor. Expoziţia dedicată pietrelor de podoabă prezintă sute de cristale, minerale, obiecte ornamentale, bijuterii din pietre naturale. Vedetele lumii minerale va stau la dispoziţie: AGAT, AMETIST, CITRIN, CUARŢ, SAFIR, SMARALD, DIAMANT BRUT, OPAL, OCHI DE TIGRU, „PIATRA SOARELUI”, LIZARDIT, JAD, LAPIS LAZULI, MALACHIT, ONIX, JASP, ACVAMARIN, CALCEDONIE, TURMALINĂ, RODOCROZIT, TURCOAZ, TOPAZ, METEORIŢI, FOSILE, CORAL, PERLE, CHIHLIMBAR
 În acest week-end, holul mare al Muzeului va fi „invadat” de cele mai spectaculoase apariţi din minunata lume a pietrelor naturale. Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, cuarţ roz din Madagascar, jad din Canada, turcoaz din America de Nord, agate din Mexic, lapis lazuli din Afganistan, opal din Australia, malachit din Congo, azurit din Maroc, sidef din Noua Zeelandă, chihlimbar din Marea Baltică.
Bijuteriile, de la inele sau medalioane simple până la coliere şi seturi elaborate sunt confecţionate exclusiv din pietre semipreţioase şi preţioase.

Un comentariu: