Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Revista "Cristale si Pietre"

       Salutare colectionari!
       Dupa cum ati aflat deja,editura DeAgostini a scos o noua revista,numita Cristale si Pietre.Din cate stiu eu revista a aparut doar in patru judete (Bihor,Galati,Tulcea si Constanta),ca un studiu de piata.Nu am inca informatii daca si cand va aparea in restul tarii.eu am primit primul numar de la o prietena din judetul Tulcea,careia vreau sa ii multumesc!
       Cateva cuvinte despre revista.Aceasta este dedicata energiilor si proprietatilor metafizice ale cristalelor si trateaza metode de vindecare alternativa (cristaloterapie) si relatia dintre pietre si zodii.
       Pretul promotional al primei reviste este de 6,90 lei,urmand ca peste doua saptamani sa apara saptamanal (miercurea) la pretul de 14,90 lei.Fiecare revista este insotita de o piatra slefuita sub forma de piramida,sfera,obelisc si galet,forme care conform spuselor revistei au fost alese pentru capacitatea lor de a acumula si transmite energia.Primul numar este insotit de o sfera de cuart roz,provenind din Brazilia.Pe langa piatra,fiecare revista va contine o runa din plastic,vechi caractere grafice (cu puteri magice) a triburilor din nordul Europei,folosite pentru divinatie (ghicirea viitorului)...
       Impreuna cu numaru 2,se va distribui prima parte a unui suport practic pentru pastrarea pietrelor,iar cu numarul 3 o husa speciala pentru pastrarea runelor.
       Eu personal nu stiu daca o sa achizitionez aceasta revista,datorita faptului ca impreuna cu Comorile Pamantului,ar costa 25 lei saptamanal...dar este posibil ca in functie de testul de piata sa apara dupa terminarea seriei Comorile Pamantului.
       Numai bine!

 P.S: am resetat camera foto si de aceia apare pe poze data de 15.01.2008,pozele fiind facute sambata 22.10.2011.







6 comentarii: