Salut!

Salut!
Bine ati venit in minunata lume a rocilor si mineralelor!















Ziarul

marți, 4 octombrie 2011

Expo Mineralia Timisoara

14 octombrie – 16 octombrie 2011  / TIMIŞOARA
MINERALIA Timişoara” . Atelierul de Urbanism, str. Alba Iulia, 2, lîngă OPERĂ
Estetica, raritatea sau dimensiunile de excepţie vor caracteriza cristalele şi eşantioanele de colecţie care vor fi expuse. De asemenea variatatea mineralelor din colecţiile de pietre.
Alături de acestea, bijuterii din pietre semipreţioase şi preţioase. Bijuterii dintre cele mai diverse, de la simple inele la seturi elaborate, toate avînd ca numitor comun piatra de podoabă: ametist, turcoaz, chihlimbar, coral, cuarţ, jad, malachit, lapis lazuli, ochi de tigru, turmalină, rubin sau smarald.
Vă aşteptăm de vineri pînă duminică la expoziţia cu vînzare, în spaţiul de lîngă Operă,                                                       zilnic între orele 9,00 şi 19,00.
Organizatori: Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul Banatului şi Grupul Mineralia.
Sursa: www.mineralia.ro

4 comentarii:

  1. La Muzeul Naţional de Geologie in Bucuresti expoziţie cu vânzare "Săptămâna Geologiei"(13–16Oct 2011).
    Se pare ca sunt cam in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de info,Adela.Eu postez doar expozitiile in care este implicat grupul Mineralia,petru ca am acces la aceste informatii.Cu siguranta sunt si alte expozitii.Orice completare este binevenita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am scris pentru ca eram dezamagita ca se organizeaza in acelasi timp si probabil cel din Bucuresti va avea putini expozanti.

    RăspundețiȘtergere
  4. 14 octombrie – 16 octombrie 2011

    “MINERALIA Timişoara” . Atelierul de Urbanism, str. Alba Iulia, nr. 2, lîngă OPERĂ

    Estetica, raritatea sau dimensiunile de excepţie vor caracteriza cristalele şi eşantioanele de colecţie care vor fi expuse. Colecţiile de pietre vor fi de o mare varietate.

    Alături de acestea, bijuterii din pietre semipreţioase şi preţioase.

    Bijuterii dintre cele mai diverse, de la simple inele la seturi elaborate, toate avînd ca numitor comun piatra. Pietre semipreţioase de podoabă: ametist, cuarţ, turcoaz, chihlimbar, coral, cuarţ, jad, malachit, lapis lazuli, ochi de tigru, rodocrozit, turmalină, serpentinit, jasp, agat, etc. Pietre preţioase: rubin, smarald, safir şi chiar diamat.

    Fiecare va putea găsi piatra potrivită, în forma naturală sau î bijuterii originale.

    Doar în week-end-ul 14-16 octombrie vă aşteptăm de vineri pînă duminică la expoziţia cu vînzare, în spaţiul de lîngă Operă, între orele 9,00 şi 19,00.

    Organizatori: Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul Banatului şi Grupul Mineralia.



    Între 20 şi 23 octombrie 2011 ne vom revedea la MINERALIA TG. MUREŞ, în formula originală, la Muzeul de Etnografie, P-ţa Trandafirilor, nr.11. Vă promitem un regal mineralogic.


    Sursa: Mineralia.ro

    RăspundețiȘtergere